Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser

Underviser

Thomas Ubbesen
Ledige pladser

Foredrag med Thomas Ubbesen

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

FLYGTNINGENE KOMMER - OG DET HOLDER ALDRIG OP

Europa opgiver grundværdier for at holde fattige og krigsramte ude.
Thomas Ubbesen er formentlig den danske journalist, der længst og tættest har rejst sammen de forhutlede masser, der især fra sommeren 2015 væltede ind på vores kontinent og begav sig nordpå. Med den baggrund fortæller han om sit nærmest frontale sammenstød med flygningestrømmen en rødglødende sommerdag på Balkan, og om hvad der videre hændte, inden Europa et års tid senere havde kapslet sig inde med al dets velstand og tryghed, men minus sine hårdt tilkæmpede med hurtigt opgivne "europæiske værdier". Få også et kvalificeret bud på, hvorfor flygtningekrisen kommer netop nu, og hør hvorfor vi ikke skal foregøgle os, at det hele er ovre nu, bare fordi grænserne nu er lukket.
Thomas Ubbesen har fortalt historien om sine rejser med flygtningene i både DR fjernsyn, radio og ikke mindst i den anmelderroste bog "Good luck, habibi - rejser i flygtningestrømmen"
Foredraget arrangeres i samarbejde med Davinde Beboer- & Forsamlingshus.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-02-2020, kl. 20:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr94901
Adresse Davinde Forsamlingshus
Vandmøllevej 12
5220 Odense SØ
LokaleSal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

04-02-2020 Tirsdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.