Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser

Underviser

Nikolaj Sonne Jakob Stegelmann
Ledige pladser

Danmarkspremiere: Sonne og Stegelmann

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Mød tænkehat og journalist Nikolaj Sonne, kendt fra ”So ein Ding”, og redaktør og tv-vært fra ”Troldspejlet”, Jakob Stegelmann, når de to på venskabelig vis dyster på nørdede anekdoter – der i tid og emner strækker sig helt fra 70’erne til i dag.
Hvem er det, der har en forkærlighed for at gå ud foran selvkørende biler? Hvem af dem ville rejse tusinder af kilometer for at se stumfilm?
Tag med på en rejse i medienørdernes verden, når Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann for allerførste gang danner makkerpar, hvor de giver et sjældent indblik i deres underfundige verden og fortæller om, hvad der driver dem, og hvor langt de vil gå for at realisere en idé.
Nikolaj Sonne er uddannet journalist og var fra 2009-2018 vært på tech-programmet ”So ein Ding” på DR2. Han er kendt som hele Danmarks teknologiske tænkehat, når han med smittende passion og store nysgerrighed udforsker teknologiens både mørke og lyse sider.
Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og kulturformidling. Han har siden 1989 været vært på programmet ”Troldspejlet”, hvor han gør seerne klogere på tegnefilm, computerspil, science fiction og meget andet. Senest er Troldspejlet og Co. for voksne fans gået i luften på DR2.
Køb din billet her

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr622021904
Adresse Folkehjem Aabenraa
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Sydjylland

Kursusdage

26-11-2020 Torsdag 19:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.