Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser

Underviser

Louise H Bue
Ledige pladser

"Fra havregrødsguirlander til hot og happy mor"

Ved spørgsmål ring til 63 41 35 00

Mødre kan kæmpe med en følelse af, at alt handler om overlevelse, for at de kan tage sig af deres barn/børn og huslige pligter. Som frygter at de aldrig bliver lige så lykkelige som på deres venners instagram billeder. Som er bange for at komme til at leve et passionsløst forhold som kun handler om praktik.

Mødre der har svært ved at slippe tanken om at hendes partner ligeså godt kan lade være med at hjælpe med husholdningen for "jeg skal alligevel gøre det om".
Kvinder der tænker "Jeg kan ikke have sex før der er smurt madpakker og jeg er færdig med ordne huset" og oplever at de er i tvivl om de egentlig har en sexlyst.

Mødre der drømmer om at få mere energi og overskud i hverdagen og undgå at føle at de hele tiden står med hele ansvaret på skuldrene. Som drømmer om at kunne være mere spontane og "være bedre til at fordybe mig". Kvinder der drømmer om at slippe tankerne "kan jeg mon opleve nederlag?", "hvilke udfordringer byder det her på?" og "hvad skal jeg have styr på inden". Slippe ansvaret for at føle de skal bekymre sig for andre og af et godt hjerte sørger for at partneren har det godt ved at spørge ind til om han nu har husket madpakken eller at ringe til XX.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr19-2078
Adresse AOF
Skærgårdsvej 1
5500 Middelfart
LokaleAOF salen aften
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Assens - Middelfart

Kursusdage

05-11-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.