Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser
Kaj Larsen
Ledige pladser

Astrologi foredrag med Kaj Larsen

Ved spørgsmål ring til 74 62 24 23

Kærlighed, relationer, ny bevidsthed og ny begyndelse.

Vi befinder os i disse år i en periode med store forvandlinger. Vi mærker det hver især på det personlige plan, men også i det store verdensbillede er der gang i store oprydninger og omstruktureringer. Hvad der tidligere er foregået i det skjulte kommer nu for dagens lys, og det skaber mulighed for store transformationer.

Den kraftige sensitive energipåvirkning, der har været fra universet, har fået mange mennesker til at føle sig "forkerte". Samtidig oplever en del af os udfordringer på kærlighedsområdet og i relationer. I foredraget ses nærmere på, hvilken rolle planeterne Chiron og Neptun har haft i forhold til dette. Der vil også være fokus på de karmiske og sjælelige relationer set i lyset af vores udviklingsprocesser her på Jorden.

Astrologien viser nu, at der fremadrettet vil være fokus på en ny begyndelse. Vi kan således se frem til en helt ny tid med frihed og fred på Jorden i et omfang, som for ganske få år siden var helt urealistisk.

Beskrivelse af foredraget: www.astrologi-info.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-02-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr21701
Adresse AOF Sprogcenter
Nørretorv 5
6200 Aabenraa
LokaleLokale 39
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Sydjylland

Kursusdage

26-02-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser