Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisbeth Johannsen
Ledige pladser

Læderarbejde - begynder

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Læder er et fantastisk naturmateriale. Det dufter fantastisk, det bliver smukkere og smukkere som tiden går og så kræver det ikke et stort værksted at arbejde med læder - en hyggelig hobby til køkkenbordet.
På kurset vil du lære at håndtere kernelæder fra grunden. Valg af læder og mønster, farvning og behandling af læderet, tilpasning, syning og nitning. Du vil få mulighed for at lave mere eller mindre enkle ting, alt afhængig af erfaring og håndelag. Men efter at have lavet enkle ting som punge, æsker, bogomslag, små tasker eller penalhuse, vil du have lært de teknikker, der vil gøre dig i stand til at lave større tasker m.m. i kernelæder. Jeg har flere modeller du kan vælge imellem og du vil få udleveret et kompendie til et konkret projekt, med en trin for trin vejledning.
Der vil på dette kursus udelukkende blive arbejdet med kernelæder, og altså ikke skind eller pels, lige som der kun bliver undervist i syning i hånden.
Jeg medbringer værktøj og læder. Du skal regne med en materialepris på mellem 100,- og 500,- helt afhængig af forbrug af læder, spænder m.m. Kernelæder koster ca. 75,- pr kvadratfod (30 x 30 cm).
Har du spørgsmål vedrørende kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 2970 0916


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2021, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr9621102901
Adresse Varnæs Skole
Varnæs Kirkevej 15
6200 Aabenraa
LokaleBilledkunstlokale
Holdtimer8,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Sydjylland

Kursusdage

06-03-2021 Lørdag 09:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.