Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser

Underviser

"Anne " Kjær Wæhrens
Ledige pladser

Klovn

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

KLOVNERI - Find din indre klovn
I denne workshop kommer vi til at arbejde intenst med din personlige humor med det mål for øje at opdage din personlige klovnefigur.
Hvad er sjovt for dig? Hvad er sjovt ved dig? Arbejdet er meget tæt på dig og samtidigt meget fjernt fra dig. Vi begiver os i lag med at forstå den røde næse, teatrets mindste maske. Både de kropslige vaner og underlige andre småvaner tages i betragtning og forstørres så dine unikke, personlige "latterligheder" træder frem. Vi arbejder med at finde klovnens stemme og den grundstemning og det temperament, din klovn har. Klovnens krop kan modelleres, så det helt rigtige kropslige udtryk findes måske er det en større bagdel, større mave, større hår eller en anden skævhed, der skal fremhæves.
Vi skal lege og udforske klovnens natur, væsen og energi. Først er fokus på at finde den personlige klovn, og gradvis opbygger vi en forståelse af klovnens og komikkens verden. Slapstick, komisk timing, kontakt til publikum og arbejdet med at skabe små klovne-sketches.
Det bliver sjovt og udfordrende. Deltagerne skal være klar på at tage med ud på en rejse - en ambitiøs rejse - vi kommer vidt omkring på denne dag. Kurset er for dig, der har lyst til at gå på opdagelse i dig selv og med din humor - måske er du til daglig lidt en klovn, eller måske har du lyst til at udforske en mere sprælsk og fjollet side af dig selv!? Kom og ifør dig et strutskørt, for store sko eller for stramme bukser og rejs ind i klovnens underfundige, magiske og legende verden! Alle er velkomne!
Underviser : Anne Kjær Wæhrens mail: kjaer.anne@gmail.com
7 septermber.
7. September:
- Introduktion til dagens forløb
- Opvarmning og indledende øvelser med henblik på at forstå klovnens væsen, energi og måde at lege på.
- Slapstick teknik: Glide, snuble, wabble.
- Kontakt til publicum: Se! Reager! Take!
- Den personlige klovn: Kropslig udtryk, stemme, kostume osv.
- Næsen: Teatrets mindste maske
- Større øvelser individuelt og i grupper.
- Afrunding






Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-09-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr202277
Adresse AOF Svendborg
Vestergade 23
5700 Svendborg
LokaleLok.6 / Salen
Holdtimer6,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

26-09-2020 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Niveau For alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.