Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område
Vis underviser

Underviser

Pust Rejser
Ledige pladser

Italien sprog, mad og vinrejse

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

Sprog, mad & vin -rejse til Ligurien, som præsenterer alt det bedste i Italien. Om formiddagen sprogundervisning med Nellie Manford og om eftermiddagen spændende aktiviteter, og udflugter med fokus på mad og vin, hvor formiddagens italienske gloser kan afprøves. Der er flere arrangementer som byder på konversation med de lokale - bl.a. en middag hvor du får en italiener til bords.

Rejsen er inkl.:
" Fly København/Nice t/r
" Transfer t/r Nice lufthavn til destinationen i Italien
" Seks dages ophold i den smukke middelaldrelandsby Castelvittorio
" Daglig italienskundervisning (3-4 timer)
" Fem gode middage med vin på diverse lokale restauranter.
" Besøg i kapel i nabobyen Pigna med fantastiske fresker fra år 1500
" Frokost i lokalt trattoria i Pigna
" olivenoliesmagning
" Til torvedag i kystbyen Ventimiglia og indkøb til fredagsmiddag, som vi laver i fællesskab
" Besøg i olivenmølle + olivenoliesmagning / ved Marco - ejer af frantoio i Ventimiglia
" En eftermiddag i det Liguriske køkken* /med lokal kok
" Vinsmagning
" Besøg hos en italiensk familie hvor vi bager Foccacia* i udendørs ovn
" Vandretur (ikke strabadserende) i de Liguriske alper
" Beøsg i den smukke landsby Dolceacqua og gåtur over "Monets bro"
" *Mindre ekstrabetaling

Stedet: 65 km fra storbyen Nice og 20 km fra Middelhavet ligger den pragtfulde ældgamle by, Castelvittorio. Byen er grundlagt ca. år 900 og er bilfri af den simple grund, at gaderne er for smalle til vor tids køretøjer. Middelalderlandsbyen Castelvittorio er en uspoleret og autentisk perle, der ligger i de Liguriske bjerge, midt i vidunderlig natur med dejlige restauranter og charmerende boliger. PUST Rejser har været her siden 2009 og kender hver en krog af området.

Restauranter & maden er et kapitel for sig…
Der er ikke færre end tre storartede restauranter i den lillebitte by Castelvittorio. Nogle af måltiderne spiser vi i vores "Centro Culturale" - bl.a morgenmaden. Asilo'en er et mødested hvor der både er plads til at "hænge ud" enten på den store tagterrasse, i salonen eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter,der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om "turistfælde" restauranter. Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.
Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti derefter 2 slags pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af to slags kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert - og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte.
Indkvartering i lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede - men alle har en skøn udsigt. Vi bor alle sammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne - som i øvrigt er bilfri. Det er muligt at få eneværelse mod et tillæg på 1500 kr.
Aktiviteter
" Hver formiddag sprogundervisning med den erfarne italiensklærer Nellie Manford. Hver dag er der arrangementer hvor man møder italienerne og har mulighed får at konversere på italiensk med "en indfødt".
" Niveau: Om du har gået 1 eller 3 år eller længere tid på aftenskole eller anden undervisning er ikke det afgørende, da der undervises på forskellige niveauer. Men der forudsættes at man som minimum har et basalt kendskab til det italienske sprog og kan lidt grammatik. Ved behov tilknyttes yderligere en italiensk sproglærer.
" Indkvartering i danskejede lejligheder i landsbyen. Husene er smukt restaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede
" Man bor i en radius af max. 100 meter fra hinanden i den historiske bykerne - som iøvrigt er bilfri.
" Halvpension er inklusiv i rejsens pris (morgen og aftensmad).
" Til frokost er der de fleste dage mulighed for at tilmelde sig "Lorenzas frokostordning", som består af en lækker buffet inkl. drikkevarer. Pris 12 euro. Eller køb billigt ind hos den lokale købmand og tilbered din egen frokost.
" NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. "Travel light".
" Max 14 deltagere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-06-2019, kl. 07:00

Ugedag Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Holdnr92941
Adresse Oplyses senere
LokaleOdense C
Holdtimer7
Antal mødegange7
AfdelingAOF Odense & Nordfyn

Kursusdage

04-06-2019 Tirsdag 07:00  -  07:55
05-06-2019 Onsdag 07:00  -  07:55
06-06-2019 Torsdag 07:00  -  07:55
07-06-2019 Fredag 07:00  -  07:55
08-06-2019 Lørdag 07:00  -  07:55
09-06-2019 Søndag 07:00  -  07:55
10-06-2019 Mandag 07:00  -  07:55

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.