Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område

Simon Vittus Jasper Hansen

Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og kommunikation - med speciale i de videnskabelige studier og teorier om mindfulness og meditation. I en årrække har jeg undervist på Københavns Universitet i mundtlig formidling. Jeg er uddannet psykoterapeut fra ID Academy, og har beskæftiget mig med selvudvikling i mere end 10 år. Jeg har derfor stor teoretisk viden samt megen praktisk erfaring med selvudvikling.
I 2014 besluttede jeg mig at uddanne mig til yogalærer i Thailand hos den amerikansk-israelske yogalærer Shy Sayer. Jeg har siden undervist i yoga både privat og gennem AOF.
Interessen for selvudvikling og meditation kom i 17-årsalderen, da jeg stødte på coaching-bøger af Sofia Manning og buddhistiske bøger af Dalai Lama. Dér blev det klart, at der findes metoder (bl.a. yoga og meditation), som markant og med videnskabelig dokumentation kan højne vores livskvalitet, bl.a. fordi vi bliver bedre til at bruge os selv, hvilket skaber et mere meningsfuldt liv og forbedrer vores relationer til vores medmennesker. Det er mit arbejdsmæssige formål at dele og videregive disse metoder og teknikker, så andre mennesker kan drage gavn - ligesom jeg selv har fået enorm gavn af metoderne.
Jeg bor til daglig i et spirituelt fællesskab, hvor omdrejningspunktet er meditation og undervisning i meditation. Jeg modtager derfor jævnligt højkvalitets-undervisning fra de bedste og mest erfarne lærere i meditation og selvudvikling, hvilket selvsagt har en stor betydning for den undervisning, du vil modtage på mine hold.

Mere om denne underviser

Kurser hvor Simon Vittus Jasper Hansen underviser