Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område

Cécile Courtin

Jeg er fransk underviser med diplom fra Alliance Française de Paris
Efter 15 års erhvervserfaring i forskellige områder - inklusiv management og personlig udvikling - valgte jeg at forfølge mig passion for at undervise i sprog og kultur. Siden da har mine elever fortalt mig at jeg har et talent for at undervise :)
Et klasseværelse er et sted med liv, fællesskab, udvekslinger og ikke mindst sjov. Det er mit mål at sikre at alle der ønsker at lære fransk, frit kan udtrykke sig og deltage så meget som muligt, hvilket er afgørende for at forbedre sig.
Mine kurser er struktureret efter de pædagogiske principper fra Alliance Française de Paris, hvilket bl.a. betyder at samtalen er udgangspunktet. Kurserne er typisk delt op i 3 dele: Først, gennemgang af tekst-, video- eller lyddokument. Dernæst opsamlingen af sproglige og grammatiske reference punkter. Slutteligt øvelser i praksis, rollespil, gruppe arbejde o.l.
Det er mit mål at dele og sammenligne de sproglige og kulturelle forskelle mellem dansk og fransk - forskelle der giver værdi og dybde. Når man lærer et nyt sprog lærer man også en ny kultur!
Som underviser er det mit formål at give næring til samtalen!
Jeg ser frem til at møde og tale med dig/jer.
Cécile

Kontaktinfo

Telefon: 60172202
E-mail: courtincec(snabel_a)gmail.com

Mere om denne underviser

Kurser hvor Cécile Courtin underviser