Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område

Lise Fog Christensen

Jeg er registreret alternativ behandler i faget healingsmassage efter Sundhedsstyrelsens regler med titlerne healingsterapeut RAB og samtaleterapeut RAB. Jeg er uddannet på kursuscentret Kilden i Valby og har været selvstændig behandler siden 2009.
Under min uddannelse har jeg taget speciale i bl.a. terapeutisk yoga, og jeg har dyrket yoga de seneste ca. 35 år. Jeg mediterer stort set dagligt, og har haft det som en praksis de seneste 9 år. Jeg har praktisk erfaring i både mindfulness og en meditationsform byggende på chakraerne. Jeg har afholdt weekendkurser i massage siden 2012 og har stor glæde ved at undervise.
I min klinik i Nyborg arbejder jeg med healingsmassage, som er en omsorgsfuld massage, der virker i dybden, både i forhold til fysiske og psykiske spændinger. I forbindelse med healingsmassagen tilbyder jeg samtaleterapi i forhold til de udfordringer, mine klienter har. Jeg har en holistisk tilgang til mine klienter, og kommer dermed både rundt om det fysiske, psykiske og åndelige aspekt i forhold til klienten.
Se mere: www.healingsmassageoestfyn.dk

Mere om denne underviser

Kurser hvor Lise Fog Christensen underviser