Viden, udvikling og samvær
5500 MiddelfartVælg område

Ann Malmgren

"Fotograf Ann Malmgren har en lang og vidtfavnende professionel karriere i bagagen – og har leveret fotos til et hav af danske og udenlandske aviser, magasiner – herunder Haveselskabets magasin "" HAVEN"" og verdens absolut førende trend forecasting magasin ‘Bloom’ v/ Li Edelkoort.com. Desuden er Ann en erfaren og begejstret underviser der kan få dig til at se muligheder i samspillet imellem dig, dit kamera og det du fotograferer på en ny, anderledes og inspirerende måde. Ann har bla. fotograferet og skabt bogen: Tivoli - en eventyrlig blomstrende have -sammen med forfatter Marian Haugaard Steffensen.
Andre oplysninger:
Fotograf Ann Malmgren startede med at uddanne sig til fagfotograf som 16 årig. Hun er uddannet reportage- reklame- og portræt fotograf og har været selvstændig freelance og har leveret billeder til landets magasiner, aviser, tidskrifter og erhvervskunder siden 1986.

Ann Malmgren er også uddannet coach og voksenunderviser og har været leder af Fotografi linjen på Grafisk Skole og undervist i fotografi på Skals Fagseminarium og Erhvervsskolerne.

Udover de daglige job for kunder underviser Ann på Fotografikurser.dk
Og hendes største passion er blomsterfotografiet.

"

Mere om denne underviser

Kurser hvor Ann Malmgren underviser